Drone Film

Er is niets mooiers dan beelden vanuit vogelperspectief. Zowel privé als commercieel trekt zo’n film de aandacht en verrast hij door zijn uniciteit. Het is een bijzondere ervaring en unieke indrukken die je kunt delen met je dierbaren of met collega’s.

Drone Film
Elk project is anders, dus we raden jou aan om contact met ons op te nemen voor een offerte en jouw verwachtingen te bespreken. Wij hebben ruime ervaring in filmproductie. Hierdoor zijn wij in staat om elk project voor te bereiden en uit te voeren. Video’s worden professioneel naar eigen wens gemonteerd of afgestemd op jouw doelgroep.

DJI Mini Pro 3
Wij gebruiken de drone DJI Mini Pro 3. Het is een kleine en universele drone die zowel binnen als buiten kan opnemen. Hierdoor kunnen we een film opnemen voor bedrijven, sportcentra, organisaties of privébehoeften zoals speciale evenementen of bruiloften. Onze drone is klein en stil, dus hij zorgt niet voor grote problemen tijdens het werken. Ondanks zijn kleine formaat is het een professionele drone die de beelden in super 4K kwaliteit op te neemt.

Weersomstandigheden
Voor de veiligheid van ons allemaal behouden we ons het recht voor om NIET te filmen bij slechte weersomstandigheden. Dit geldt voor middelzware wind en/of regen, maar ook voor temperatuur onder -10 graden.
Weersomstandigheden hebben geen invloed op het opnemen binnen de gebouwen.

Drone beelden laten maken
– Bespreking van het concept, perspectief en prijs
– Productie / opnames op locatie
– Monteren van de beelden
– Correctieronde op montage
– Toevoegen van muziek en artwork

Al een compleet gemonteerde drone video
v.a. 450 euro
Voor bedrijven en particulieren