FILM

Een film is de perfecte manier om reclame te maken of als souvenir. Wij personaliseren het ma- teriaal naar jouw behoeften en wensen. We gebruiken een unieke royal-free muziek zodat je de film op elk platform kan zetten: Youtube, Facebook, Instagram etc. De beelden zijn opgenomen in hoge kwaliteit 4K en altijd geëdit op maat en volgens jouw wensen.

Welkomstvideo

In de welkomstvideo laten we kijkers van de video in 1 tot 3 minuten kennismaken met jouw be- drijf. Jij krijgt de mogelijkheid om voor de camera in 1 tot 2 minuten te vertellen wie je bent en
wat je doet. We adviseren om dit met 1 max. 2 gezichten van jouw bedrijf te doen. Dit verhaal zal samen met mooie sfeerbeelden, die we aaneensluitend maken, worden gemonteerd tot één mooie korte video over jouw bedrijf.

Evenement of feest

Plan je een bedrijfsfeest of organiseert u een evenement en wilt u deze bijzondere momenten voor altijd vastleggen? Dan maken we een film voor je waar iedereen blij van wordt! De film wordt aangepast aan de sfeer en cultuur van het feest of evenement dat je organiseert. Dat geldt voor de dynamiek van film, muziek of sfeerbeelden.

Bruiloft en/of ceremonie

De mooiste en belangrijkste dag in je leven moet vereeuwigd worden zodat je er constant van kunt genieten zonder enige beperking. We gaan ons best doen om ervoor te zorgen dat jij en jouw partner tevreden wordt met elke minuut van de film. Mogelijkheid tot eerdere opname van buiten- scènes voor een betere filmkwaliteit en een diepere indruk van romantiek.
Elke ceremonie en bruiloft is anders georganiseerd. Ik raad je daarom aan om eerder contact met ons op te nemen om kennis te maken en de materialen, samenstelling, stijl en prijs te regelen.

Drone

Bovenstaande aanbiedingen zijn te combineren met luchtfoto’s. Er is niets mooiers dan foto’s van bovenaf genomen. We gebruiken een kleine en stille drone die letterlijk overal kan vliegen, zowel binnen als buiten. Nog steeds opnemen in hoge kwaliteit 4K. Neem contact met ons op om het aanbod op uw wensen af te stemmen.

Opmerking: om veiligheidsredenen is het niet toegestaan om met de drone te vliegen bij harde wind of regen.

Prijzen

Prijzen kunnen variëren, afhankelijk van jouw behoeften en personalisatie. Hieronder ziet je de basisprijzen inclusief btw.