WEBSITE

Tegewoordig kan geen enkel bedrijf zonder eigen website.
Wij maken jouw websites volledig op maat. We luisteren naar jouw specifieke wensen. Vervolgens wordt de website gemaakt in WordPress en door het gebruik van up to date technieken zorgen we dat de websites modern, leezbaar en strak wordt. Omdat jouw succes ook ons succes is.

Voordelen van WordPress Website

Wist je dat? Vanaf mei 2021 worden maandelijks meer dan 20 miljard pagina’s via WordPress bekeken door ongeveer 409 miljoen mensen. Er worden maandelijks meer dan 70 miljoen berichten via WordPress geplaatst.

Een CMS is een samenwerking tussen PHP en MySql. Er is een enorme community van programmeurs die continue verbeteringen aanbrengt. Hierdoor verschijnen er regelmatig updates van het systeem. Met een van de grootste online gemeenschappen achter zich, is WordPress nog lang niet uitontwikkelt. hebben bereikt. Omdat jouw succes ook ons succes is.
Vraag vrijblijvend een offerte voor jouw project aan, dan bekijken we samen met je de mogelijkheden.

Plug-ins zijn uitbreidigen van het systeem, dus er zijn bijna geen grenzen aan het bouwen van een website. We kunnen een contactformulier toevoegen, google map met de locatie van jouw bedrijf, webwinkel of jouw social media koppelen. Plugins helpen ook om de site schoon en transparant te houden door middel van beweging en animaties die aantrekkelijk zijn voor de doelgroep.

WordPress is heel vriendelijk voor zoekmachines.
Je kan de title, description en keywords invullen om elke pagina beter vindbaar te maken. Het is belangrijk aspect wanneer je een (nieuwe) onderneming runt die afhankelijk is van de vindbaarheid in Google.

WordPress is een lichtgewicht CMS. Het zorgt dat je website snel werkt. Daarnaast is het systeem goed beveiligd tegen hackers. Ook als er een bug ontstaat wordt het snel verholpen met volgende update.

Maak maar geen zorgen! Wij helpen jou graag om alles in orde te brengen. Neem het contact op en vertel wat wij voor jou kunnen betekenen.

Dit is slechts een eenvoudig voorbeeld. Wij bouwen zowel kleinere websites voor freelancers, grote websites voor bedrijven en corporaties en dynamische websites voor onderwijs of verenigingen. We hebben veel websites gemaakt die door honderdduizenden mensen zijn bezocht, waardoor de ondernemers hun doelen hebben bereikt. Omdat jouw succes ook ons succes is.
Vraag vrijblijvend een offerte voor jouw project aan, dan bekijken we samen met je de mogelijkheden.