LOGO LATEN ONTWERPEN

Een goed logo is de basis van elk bedrijf. Hoe sterker de basis, hoe sterker uw merk zal zijn.
Ben je op zoek naar een goed logo? Dan zit je goed.

Wat is het goede logo?
Bij het vormgeven van het sterke logo houden we volgende eisen in de gaten:

Herkenbaar
Jouw logo wordt het gezicht van jouw bedrijf. Wij zorgen dat je logo pakkend en onvergetelijk wordt. Wist jij dat 94% van de logo’s van de topmerken beschrijven niet wat het bedrijf doet? Als het maar herkenbaar is!

Tijdloos
Het goede logo is niet oudewet, maar ook niet te modern. Wij vinden de juiste balans zodat jouw logo jaren lang mee gaat. Natuurlijk kan het zo zijn dat je je logo tussentijds wat aanpast en moderniseert, kijk bijvoorbeeld naar het logo van Google, deze is wel aantal keer veranderd maar toch blijft het herkenbaar.

Toepasselijk
Eerst maken we een onderzoek binnen je vaakgebdie, vervolgens passen wij het logo aan jouw branche, doelgroep en type producten of diensten. Het is in ons belang dat je doelgroep zich kan vinden in je huistlijl en logo. Dat betreft klueren, vormen, lettertype en veel meer.

Veelzijdig
Wij kijken in de toekomst en stellen ons voor waar jij je logo zal gebruiken. Wij denken aan promotionele uitingen, visitekaartjes, kleding of billboard. Je moet natuurlijk je logo overal kunnen gebruiken. Met ons hoef je daar geen zorgen over te maken.

Simpel
Ons ervaring zegt dat minder meer betekent. Wij kiezen representative klueren, lettertype en vormen die perfect uitsluiten aan jouw merk. We houden het simpel zodat we alle bovenstaande eisen halen.

Grafish ontwerp is de passie die ons beroep werd

LOGO ONTWERP
Het logo is niets anders dan het gezicht van uw merk. De eerste indruk moet voortkomen uit vertrouwen en professionaliteit. We doen ons best om jou tevreden te stellen.
Omdat jouw succes ook ons succes is.

Jouw logo laten ontwerpen voor €239,-
Je betaalt bij ons voor een logo ontwerp €239,- exclusief btw. Geen bijkomende kosten. Binnen 5 werkdagen krijg je drie verschillende concepten van het logo. Ons logo proces in het kort:
– Neem contact met ons.
– Omschrijf jouw merk, jouw dienst en jouw verwachtingen.
– Wij maken een onderzo ek en passen jouw wensen aan.
– Binnen 5 werkdagen krijg je drie verschillende concepten.
– Kies een logo of maak een aanpassing.
– Je wordt volledig eigenaar van het logo.